sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Ban Toxic Gamers astui valokeilaan


En olisi ikinä uskonut, että tulemme saamaan näin paljon tukea pelaajayhteisöltä:


Tähän mennessä blogitekstini on luettu n. 20 tuhatta kertaa ja Twitterissä alkuperäisellä postauksellani on yli 21 tuhatta lukukertaa. Aivan jäätäviä numeroita. Teksti herätti runsaan määrän keskustelua eri kanavilla ja oli kieltämättä aika hullua törmätä blogiini jatkuvasti siellä täällä.
Saimme paljon yhteydenottoja toimittajilta ja olemme tehneet haastettelun Ilta-Sanomiin ja MeNaisille. Muutama isompi projekti on tulossa vielä myöhemmin.

Vastaanotto oli mahtava ja tuli selvästi esille että aihe oli odotettu ja hyvin ajankohtainen. Jatkan edelleen kovasti töitä että saisimme levitettyä #bantoxicgamers-liikettä. Tässä ote Ilta-Sanomien artikkelista jossa puhutaan käräjäoikeuden, krhm, ''päätöksestä'', mikä kaikessa surkeudessaan järkytti useita:


''LÄNSI-UUDENMAAN käräjäoikeus antoi asiasta kesäkuussa tuomion. Ensimmäiselle syytetylle tuli maksettavaa yhteensä 1417,67 euroa.Vastaaja 1 oli oikeuden mukaan usealla eri kerralla halventanut Lappalaista nimittelemällä tätä suorassa pelilähetyksessä sekä pelin keskusteluominaisuuden kautta. Nimittely oli päätynyt useiden henkilöiden kuultavaksi.Vastaaja 1:n mukaan Lappalainen oli aloittanut koko jutun, minkä takia hän oli ansainnut vastaajan käyttämät ilmaisut. Esitutkintaan oli liitetty vain osa solvauksia todistavista kuvakaappauksista ja videotallenteista.Vastaaja 1 sanoo kolmella todisteena esitetyllä videolla Lappalaisesta muun muassa”niin saatanan paska, että se on jossain v***** paskakopperossa, v***** paskahuoraämmä”.Todisteena esitetyt solvaukset etenevät alapääjuttujen tasolle.Katotaan, että tuleeko v**** sora***** pelaamaan meidän kanssa”.
Vastaaja 1 todettiin syylliseksi kunnianloukkaukseen. Hän sai 30 päiväsakkoa, joka teki hänen tuloillaan yhteensä 180 euroa. Lappalaiselle hän joutuu maksamaan 800 euroa kärsimyksestä, 600 euroa oikeudenkäyntikuluista sekä 17,67 euroa taloudellisena menetyksenä.'' 
Toisen vastaajan syytteet hylättiin. Tutkinta muiden syytettyjen osalta jatkuu edelleen.


Mutta, positiivisiin asioihin! Merch-tuotteet ovat myyneet hyvin, huikeaa tyypit. Omani pitäisi saapua jo ensi viikon alussa eli toimitus on yllättävän nopea. Alle viikossa kotiovella, wuhuu!

Näytä maailmalle, ettet tue toksisia pelaajia.
Tuotteet löytyvät osoitteesta:
https://shop.spreadshirt.net/nanitippus/ban+toxic+gamers+tag?idea=5ef251e32225095c69eafd28

#bantoxicgamers löytyy Facebookista nimellä Ban Toxic Gamers. Päivitän myös sinne asiaan liittyvät postaukset. Toki pidän teidät myös täällä sekä Twitterissä ajan tasalla tulevista käänteistä!Jos teillä on toiveita ja ehdotuksia tulevia blogipostauksia varten, niin ehdotelkaa kommenteissa. :)Kiitos teille, rohkeat pelaajat. Jatkakaamme yhdessä taistelua toksista pelimaailmaa vastaan!


Nähdään pelikentillä,2 kommenttia:

  1. Oli paras striimu eilen:)<3

    VastaaPoista
  2. Arvostan todella paljon sitä kuinka tuot tämän esille. Todella sairasta touhua. Vaikuttaa myös siltä että tuomari ei ole oikein ajan hermolla ja vähättelee netissä tapahtuvaa häirintää. Minä kannatan ja tuen teitä!!

    VastaaPoista